Buiten ravotten op ‘modderdag’

Ontdekken hoe fruit en groente groeit in onze moestuin

Kinderopvang in Babberich

De bouw van ons kinderdagverblijf in Babberich is voor ons een droom de uitkomt. Vanzelfsprekend voldoet het gebouw en de inrichting aan alle veiligheidseisen. De GGD controleert hier jaarlijks op. De warme, huiselijke inrichting benadrukt de kleinschaligheid en veiligheid die we jouw kind willen bieden.

Buiten spelen vinden we heel belangrijk. Het grote, afgeschermde terrein rondom ons kinderdagverblijf is dus een groot voordeel. Op ruim 200 m2 heeft jouw kind alle ruimte en vrijheid om te spelen en de natuur te ontdekken. 

Buiten ravotten op ‘modderdag’ en ontdekken hoe fruit en groente groeit in de moestuin is bij ons heel gewoon. Ook buiten slapen in ecobedjes is bij ons mogelijk. Misschien heeft jouw kind specialistische behandeling nodig, bijvoorbeeld logopedie of fysiotherapie. Ons gebouw beschikt een behandelruimte waar de door jou geselecteerde behandelaars gebruik van kunnen maken.

Goed bereikbaar vanuit Zevenaar, Didam en Montferland

Ons kinderdagverblijf is goed bereikbaar vanuit Zevenaar (o.a. Groot Holthuizen), Herwen, Lobith, Pannerden, Didam, gemeente Montferland en Elten.

Ik wil graag meer informatie