Wij zijn Helma Brouwer (l) en Judith Aalders-te Dorsthorst (r). Sinds 2008 zijn wij de trotse eigenaars van Gastouderbureau Magnolia in Zevenaar. Vanaf 1 mei 2022 starten we met Kinderdagverblijf ‘De Bloementuin’ in Babberich.

Met twee bedrijven in kinderopvang spreekt het voor zich dat het bieden van professionele opvang aan jonge kinderen ons hart heeft. Voor ons is elk kind uniek en waardevol. Naast de liefdevolle zorg van ouders verdient het oprechte aandacht en zorg op maat om zich in zijn eigen tempo te kunnen ontwikkelen. Het is onze missie om die aandacht en zorg in ons kinderdagverblijf te bieden, ook aan kinderen die extra zorg nodig hebben.

Hé hoi, ik ben Helma, moeder van twee mooie zonen, Bram (18) en Thijs (16). Ik woon in Zevenaar.
In 2007 heb ik de overstap gemaakt van het bankwezen naar de kinderopvang om van mijn passie en liefde voor kinderen mijn werk te maken. Een stap waar ik geen spijt van heb. Ik doe dit werk nog steeds met veel plezier.
Leergierig zijn en jezelf blijven uitdagen, dat past bij mij. Zo ben ik zelf inmiddels al heel wat opleidingen en trainingen verder, maar ik vind het ook leuk om anderen hierin te stimuleren.
Ik geef bijvoorbeeld trainingen aan gastouders en natuurlijk vind ik het ook het prachtig om van dichtbij de ontwikkeling van kinderen mee te maken. Elke dag zie ik weer nieuwe kansen om hen op hun eigen wijze en tempo te laten groeien en bloeien.

Ik ben Judith Aalders-te Dorsthorst en woon in Babberich.
Ik ben getrouwd met Cor en we hebben drie kinderen. Romy (28), Dyon (26) en Puck (22). Sinds september 2021 ben ik trotse oma van kleindochter Noé. Ik heb de opleiding KV/JV en pedagogisch medewerker in de maatschappelijke zorg gedaan. Daarna de opleiding kraamzorg. 17 jaar lang heb ik dit beroep met veel plezier uitgeoefend.

Vanwege de onregelmatige diensten en mijn gezin ben ik in 2002 in de kinderopvang gaan werken.
In 2008 zijn Helma en ik gestart met ons gastouderbureau Magnolia. Sinds die tijd heb ik veel cursussen gedaan, zoals ‘Geef me de 5’, kinder-EHBO, en ‘Hoe herken je kindermishandeling’. Al die tijd hadden we ook de droom om ooit zelf een kinderdagverblijf op te starten. Nu is deze droom werkelijkheid geworden met de opening van KDV De Bloementuin. Een plek waar we trots op zijn en waar elk kind mag groeien en bloeien in zijn eigen tempo.